Wat kost een scootmobiel

De opties van de scootmobiel vergelijken

Een scootmobiel aanschaffen is niet niks. Het is begrijpelijk dat u daar uitgebreid de tijd voor nodig hebt en rustig over na wilt denken. Het is tenslotte een vervoermiddel, die u brengt waar u heen wilt. Het is heerlijk niet afhankelijk te hoeven zijn van anderen. U kunt gaan en staan waar u wilt. Daar is een scootmobiel voor nodig die bij uw wensen past. Is het alleen voor korte ritjes rondom uw huis en een boodschap naar de buurtwinkel? Heeft u plannen ritjes door de wijk te maken? Of heeft u de wens ook langere ritten te gaan maken? Is het belangrijk dat de scootmobiel in de auto meegenomen kan worden? Moet de scootmobiel in de achterbak meekunnen? Houdt u van rustig rijden of wilt u graag een snelle scootmobiel rijden?

De kosten van een scootmobiel zijn afhankelijk van verschillende specificaties. De Scootmobielspecialist is een goede keus waar u verschillende opties van de scootmobiel kunt vergelijken, want deze scootmobiel verstrekker is merkonafhankelijk. Zij zullen u altijd een advies geven op basis van uw wensen, zonder dat daar een merk een rol speelt.

Wilt u specifiek een scootmobiel met 5 wielen, die u de veiligste en een zeer comfortabele manier van rijden biedt? Quingo biedt alleen de 5-wiel scootmobiel, omdat deze telkens als beste uit de veiligheidstest komt. De Quintel-technologie, waarbij het 5e wiel voor een perfect dynamische gewichtsverdeling zorgt tijdens het maken van bochten, zorgt dat de scootmobiel onmogelijk kan kantelen.

Is het duidelijk geworden wat u voor ogen heeft? Hieronder vindt u de verschillende types van de 5-wiel Quingo scootmobielen. Tevens vindt u een antwoord op uw vraag: wat kost een scootmobiel?

Wilt u graag de scootmobiel modellen op een rij bekijken, ga dan naar: www.quingo.nl/modellen.

De opties van scootmobiel accessoires vergelijken

Er zijn diverse accessoires beschikbaar waar u de scootmobiel mee kunt uitbreiden. Dit gaat van mandjes, stoeltassen, stok- en rollatorhouders, windschermen en spiegels tot aan verwarmde stuurgrepen/stoelen en zelfs een achteruitrijcamera.

En wist u dat er scootmobielen bestaan met drukabsorberende voetsteunen, lekbestendige banden, een speciale schokbestendige Smartbumper, verwarmde stuurgrepen en/of stoelzitting (Ideaal in de wintermaanden) en scootmobielen met een verwijderbare huif? Verschillende Quingo scootmobielen bieden deze luxe mogelijkheden. Bent u op zoek naar het grootste assortiment van scootmobiel onderdelen in Nederland, dan biedt de Scootmobielspecialist u het breedste assortiment. Ook bij het uitzoeken van accessoires geeft de Scootmobielspecialist advies, waarbij merken geen rol spelen.

De scootmobiel met 5-wielen wordt compleet geleverd, namelijk inclusief een set verlichting, alarmlichten, richtingaanwijzers, automatische reminrichting, een parkeerrem en een handremsysteem. Daarnaast zit er een veiligheidsgordel en een speciale snelheidsbegrenzer bij.

Er zijn ook diverse aanpassingen op maat mogelijk. Deze worden bij u aan huis aangemeten. Wat kost een scootmobiel accessoire? U kunt vrijblijvend informatie opvragen bij een scootmobiel adviseur via de website van Quingo: www.quingo.nl/contact

Scootmobiel aan huis

Heeft u een keuze kunnen maken door een scootmobiel te vergelijken met andere scootmobielen? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er meerdere scootmobielen aan uw wensen voldoen. Geen probleem! Quingo komt gratis en vrijblijvend bij u langs met één of meerdere scootmobielen, die u graag wilt uitproberen.

Voor een proefrit en demonstratie van één of meerdere scootmobielen naar keus kunt u contact opnemen met een scootmobieladviseur van Quingo. Ga naar: www.quingo.nl/contact. De adviseur bespreekt met u de mogelijkheden toegespitst op uw situatie en uw wensen. Indien u dit wenst, kan de proefrit gepland worden in uw eigen vertrouwde omgeving. Quingo komt met de scootmobiel aan huis! U ziet dan ook meteen of u voldoende ruimte heeft voor gebruik binnenshuis.

Wat kost een scootmobiel verzekering?

Een WA verzekering van een scootmobiel bij Unigarant (ANWB) kost slechts 47 euro per jaar. Indien u uw scootmobiel allrisk wilt verzekeren betaald u meer, de meerprijs is afhankelijk van de aanschafprijs van uw scootmobiel. Voor meer informatie over wat een scootmobiel verzekering allrisk kost kunt u een persoonlijke belafspraak maken via: www.quingo.nl/contact.

Wat kost een scootmobiel pechhulp ophaalservice?

Net als bij een auto kunt u bij de ANWB een pechhulp afsluiten. Indien u dan onverhoopt stil komt te staan met uw scootmobiel komen zij u en uw scootmobiel halen en brengen zij u netjes thuis. Een ANWB pechhulp ophaalservice kost 53 euro per jaar.

Scootmobiel vergoeding

Scootmobielopvoeren.nl heeft u hierboven een antwoord gegeven op de vraag: wat kost een scootmobiel? Een scootmobiel aanschaffen kost niet niks. U vraagt zich wellicht nu af of u in aanmerking kunt komen voor een vergoeding. Er zijn geen zorgverzekeringen die de kosten voor een scootmobiel vergoeden. Wel zijn er mogelijkheden die vallen onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). U kunt bij uw gemeente navragen of u in aanmerking komt voor een vergoeding voor de scootmobiel. Dit verschilt per gemeente en er geldt een eigen bijdrage. Daarbij krijgt u in bijna alle gevallen een 3-wiel scootmobiel die vaak niet aan uw eisen voldoet. Beperkte stabiliteit, snelheid en actieradius zijn bij deze gemeente scootmobielen veelgehoorde klachten. Voor een uitgebreid advies van een merk onafhankelijke dealer kunt u gaan naar de website van de scootmobielspecialist. Hier verkopen ze 3, 4 en 5-wiel scootmobielen.